cada creació, un repte

Moltes vegades no ens en adonem del protagonisme que tenen les flors durant tot el curs de la nostra vida. Desde que arribem a aquest món fins que morim ens acompanyen posant colors, olors i sentiments als moments més feliços de les nostres vides (com el naixement d’un nadó, la celebració d’un aniversari, el dia del nostre casament, el dia de la nostre jubilació…) i també als més durs per acompanyar-nos a l’últim viatge. 

Fem rams personalitzats i boscants (amb flors silvestres, de temporada, seques i preservades) de tot tipus. Rams de naixement  alegres, divertits i plens de colors per donar la benvinguda a la vida; Rams d’aniversaris i sants per fer aflorar un somriure al/la protagonista del dia; Rams de núvia per començar una etapa plena de felicitat; I Rams fúnebres amb l’essència del camí recorregut…

Donem a les flors la importància que tenen! I regalem-les encara que no hi hagi motiu; No hi ha res més bonic, independentment de les circumstàncies! Quan és regala flors sempre hi ha alguna cosa a dir i a mi m’encanta poder-ho plasmar a les creacions. Tens alguna cosa a dir? Explica’n-la i la plasmarem!